Tervetuloa asiakkaaksi!

Asiakashakemus Darment Oy:lle

Asiakashakemus on lomake, jolla haet Darment Oy kylmätukun asiakkuutta. Täytä lomake ja lähetä se meille. Otamme yhteyttä sinuun. Kiitos!

(* = pakollinen tietue)

Yritys*

Y-tunnus*

Yhteyshenkilö*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Laskutus: Katuosoite*

Laskutus: Postinumero ja postitoimipaikka*

Toimitus: Katuosoite*

Toimitus: Postinumero ja postitoimipaikka*

Verkkolaskutusosoite

Välittäjän tunnus

Henkilötietojen käsittely Darment Oy:ssä >>

Kirjaudu myös verkkokauppaamme!

Darment Oy asiakashakemuksen täyttöohje

Täytä ystävällisesti lomakkeen kaikki kohdat. Mikäli teillä ei ole verkkolaskuosoitetta, voi kaksi viimeistä kenttää jättää tyhjäksi, tämä ei estä lomakkeen perille saapumista.

Kun asiakashakemuksesi on tullut perilla
teemme yrityksellenne asiakastilin asiakasrekisteriimme. Lomakkeen alapuolella on vielä tiedoksenne henkilötietojen käsittelydokumentti (pdf). Suojelemme yksityisyyttäsi emmekä anna tai jaa tietoja ulkopuolisille tahoille ilman suostumustasi. Verkkopankkitietojen täyttäminen tarkoittaa kuitenkin, että siirrämme lasku- ja yhteystietonne pankkijärjestelmään laskutusvaiheessa. Voit milloin tahansa pyytää meiltä myös otteen asiakastiedoistasi seka halutessasi myös lopettaa asiakkuuden.

Kun yrityksen tili on luotu
ja varmistettu Asiakastieto Oy:n kannassa, lähetämme saamaamme sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen asiakkuuden hyväksymisestä.

Verkkokauppa
Jos olet, tai yritys on, lisäksi kirjautunut verkkokauppaamme vahvistamme verkkokauppa-asiakkuutenne erikseen, erillisellä sähköpostilla. Voit milloin tahansa lopettaa asiakkuuden hallinnoimalla verkkokaupan asiakastiliäsi tai pyytämällä sitä sähköpostitse: info@darment.fi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä
voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse p. 020 5588 250 tai sähköpostitse info@darment.f

siirry verkkokauppana