Asiakasinfo

Asiakasinfo sisältää tiedot asiakkuuden hakemisesta, noutomyynnistämme sekä lyhyesti myös muista palveluista kylmäaine- ja tarvikemyynnin lisäksi. Tutustu! Sivun lopusta löydät myös ohjeita ja henkilötietojen käsittelyn (GDPR) dokumentin. Asiakkaillemme myös tiedoksi, että teemme parhaillaan muuttoa saman rakennuksen alimmaiseen kerrokseen. Varastomme laajenee ja pystymme palvelemaan noutoasiakkaita entistä paremmin!

Palvelut

Kylmätukku Darment Oy palvelee! Löydät alta lisätietoa palveluistamme − tutustu niihin ja kysy tarvittaessa lisää. Tällä sivulla voi hakea myös asiakkuuttamme ja kirjautua verkkokauppa-asiakkaaksemme.

Noutomyynti

Kylmätukku Darment palvelee Helsingin Konalan varastolla, osoitteessa: Ruosilantie 18, 00390 Helsinki, arkisin klo 7:30 − 16:00.

Poikkea peremmälle katsomaan, mitä kaikkea meiltä löytyy ja saamaan lisätietoa tuotteista ja palveluista. Voit samalla nauttia vaikka kupposen kahvia tai viilentäviä virvokkeita paikan päällä. Myyjämme auttavat Sinua mielellään erilaisissa pulmissa. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä meille − numerot ja sähköpostiosoitteet löydät yhteystietosivuiltamme.

Asiakasinfo Darment Oy

Asiakashakemus - Hae Darmentin asiakkaaksi!

Mikäli Sinulla ei vielä ole asiakastiliä meillä, voit hakea sitä täyttämällä oheisesta linkistä avautuvan lomakkeen: Asiakashakemus.

Mitoitukset ja suunnitelmat

Teemme myös erilaisia kylmäsuunnitelmia ja mitoituksia tarpeen mukaan. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattimaista ja ripeää suunnittelu- tai mitoitusapua.

Verkkokauppa

Muista myös verkkokauppamme! Hae verkkokauppa-asiakkaaksemme ja hyödy edullisista verkkokauppahinnoistamme.

Verkkokauppa-asiakkaanamme saat useita etuja:

  • Saat normaalialennustesi päälle vielä extra-alennuksen
  • Yli 300 € kertaostokset rahtivapaasti
  • Yli 10 000 € kertaostoksesta -5% ylimääräinen lisäalennus

Liity nyt verkkokauppa-asiakkaaksemme tästä!

Jätekylmäainepalvelu

Meiltä saat helposti kylmäaineet suoraan varastosta. Voit myös käyttää jätekylmäainepalveluamme ja palauttaa jätekylmäaineet meille helposti ja vaivattomasti.

Jätekylmäainepalvelumme sisältää tyhjät säiliöt (max. 40 kg ainetta/säiliö) sekä rahdin. Laskutamme palvelun etukäteen ja tarvittaessa tarkistusmittauksen jälkeen laskutamme ylimääräisistä jätekylmäainekiloista.

Voit kysyä lisää ja/tai tilata jätekylmäainepalvelumme myynnistämme − myynnin yhteystietoihin tästä.

Uutiset

Katso alan uusimmat jutut sekä muut tiedotteet uutissivuiltamme − etkä jää jutuissa jälkeen! Uutisiin!

Säännöt ja ehdot

Alla olevista linkeistä löydät hyödyllisiä tietoja niin kylmäainepullojen käsittelystä kuin yleisistä toimitus- ja takuuehdoista sekä yrityksemme tietosuojapolitiikasta.

Kylmäainepullojen käsittelysäännöt ja toimitusehdot

Toimitusehdot Darment

Henkilötietojen käsittely Darment Oy:ssä